در پایان حسابی را از سایت برداشتهاید.
پیش از شروع
اجازهٔ حذف حسابها لازم است. قطع اتصال داده را حذف میکند.
مراحل
۱. حسابهای اجتماعی را باز کنید. ۲. روی حساب قطع اتصال را بزنید و بعد دکمهٔ قرمز پرسشی را.
چه چیزی میبینید
حساب از فهرست ناپدید میشود. اعلانی نیست.
اگر مشکلی پیش آمد
- همهٔ مقصدهایی که از آن حساب استفاده میکردند، با مقصدهای در انتظار و سابقهشان، حذف میشوند.
- پستی که حسابهایش رفته وضعیت قدیمی را نگه میدارد.
- برای اتصال دوباره اتصال حساب را بزنید.