در پایان کمپین یا بخشبندی را برداشته یا برگرداندهاید.
پیش از شروع
حذف اجازهٔ حذف و حذف دائمی اجازهٔ پاکسازی میخواهد.
مراحل
۱. آیکون سطل زباله ردیف را بزنید و تأیید کنید؛ سابقه میماند. ۲. برای بازگرداندن زبانهٔ سطل زباله را باز و بازیابی را بزنید. ۳. برای برداشتن همیشگی در سطل زباله حذف دائمی را بزنید.
چه چیزی میبینید
«کمپین به سطل زباله منتقل شد.» / «کمپین بازیابی شد.» / «کمپین برای همیشه حذف شد.»
اگر مشکلی پیش آمد
- کمپینی که رکورد تحویل یا تعامل دارد حذف دائمی نمیشود و در سطل زباله میماند.
- بخشبندیای که هنوز کمپینی از آن استفاده میکند حذف دائمی نمیشود.
- بردن کمپین در حال ارسال به سطل زباله ایمیلهای صفشده را متوقف نمیکند.