صفحهٔ یک نفر که از زبانهٔ کاربران باز میشود. مجموعهای از کارتهاست.
مشخصات و نقش
نام، نام خانوادگی، تلفن، ایمیل، یک بخش و یک نقش. ذخیره آنها را مینویسد. تغییر نقش ظرف چند ثانیه اجازههای فرد را بهروز میکند ولی او را خارج نمیکند.
نقشی را که اجازههایش را خودتان ندارید نمیتوانید تخصیص دهید. پیام خطا همین را میگوید.
فعال یا غیرفعال کردن
همان دکمههای فهرست. غیرفعال کردن فرد را فوراً خارج میکند و سابقهاش را نگه میدارد. نمیتوانید خودتان را غیرفعال کنید.
تغییر رمز عبور
مدیر میتواند برای فرد رمز تازه بگذارد؛ فوراً اثر میکند و او را از همهٔ دستگاهها خارج میکند. قاعدهٔ همیشگی را دارد: دستکم ۸ نویسه با حرف بزرگ، حرف کوچک، رقم و نماد. چیزی ایمیل نمیشود، پس خودتان به او بگویید.
اجازههای سفارشی
اجازههای اضافه برای همین یک نفر، روی نقش او. فقط اضافه میکنند و هیچوقت کم نمیکنند. فقط اجازههایی را میتوانید تیک بزنید که خودتان دارید و هیچوقت آنهایی که به راهبری پلتفرم مربوطاند. برای یک استثنا از این استفاده کنید؛ اگر چند نفر همان را لازم دارند، نقش بسازید.
اجازههای دادهشده
خلاصهٔ فقطخواندنی آنچه فرد در نهایت دارد، از نقش و اضافههایش.
دسترسی انبار
فقط وقتی دیده میشود که افزونهٔ انبارداری نصب باشد و اجازهٔ مدیریت دسترسی انبار را داشته باشید: فرد در کدام انبارها میتواند کار کند.
حذف و پاکسازی
فقط برای سوپرادمین دیده میشود. بعد از تأیید تایپی، فرد را برای همیشه حذف و اطلاعات شخصیاش را پاک میکند و قابل بازگشت نیست.
اگر صفحه «کاربری یافت نشد» نشان داد
باز کردن صفحهٔ یک حساب حفاظتشده (که اجازههای راهبری پلتفرم دارد) بهجای توضیح، «کاربری یافت نشد» نشان میدهد. این همان حفاظت است: مدیر مستأجر نمیتواند چنین حسابهایی را ببیند.